| نويسنده |
پيغام |
|
blue star
|
موضوع پست: Re: دوستان عزيزم: بياييد با هم مشاعره داشته باشيم. ارسال شده در: جمعه 14 اسفند 1388, 12:54 pm |
|
تاريخ عضويت: جمعه 10 خرداد 1387, 2:42 pm پست ها : 336 محل سکونت: البرز
|
سینه ام ز آتش دل د ر غم جانانه بسوخت آتشی بود درین خانه که کاشانه بسوخت تنم از واسطه دوری دلبر بگداخت جانم از آتش مهر رخ جانانه بسوخ ت ××××××××××××××××××××××××××× 
_________________ چون ميگذرد غمى نيست.
|
|
 |
|
| |
|
|
ocarina
|
موضوع پست: Re: دوستان عزيزم: بياييد با هم مشاعره داشته باشيم. ارسال شده در: جمعه 14 اسفند 1388, 1:23 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه 19 دی 1386, 1:25 am پست ها : 2455 محل سکونت: مشهد
|
|
تا نگاه می کنی وقت رفتن است بازهم همان حکایت همیشگی !
پیش از آنکه با خبر شوی لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود
آی، ناگهان چقدر زود دیر می شود...
- قیصر امین پور -
_________________ بال ها از فشار آزادی می شکند پس از سال ها انس با قفس...
|
|
 |
|
| |
|
|
Hassan-pamyrose
|
موضوع پست: Re: دوستان عزيزم: بياييد با هم مشاعره داشته باشيم. ارسال شده در: جمعه 14 اسفند 1388, 1:39 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه 27 آذر 1387, 3:49 pm پست ها : 431 محل سکونت: پلاک نداره, می خوای بیای خواستگاری؟!
|
|
دل من می خواهد که نباشم همچو بازیچه ی دست تقدیر سبک و بی نفس و بی فریاد دل من می خواهد که چنان مرغک خوش خوان هوا بپرم پاک به هر کوه و کمر بستیزم با شب با اندوه بزنم شادی و آزادی را زبلندای بلندا فریاد ...
ناهید بشردوست
_________________ تنیده یاد تو در تار و پودم میهن ای میهن بود لبریز از عشقت وجودم میهن ای میهن ای با من و پنهان چو دل, از جان سلامت می کنم
|
|
 |
|
| |
|
|
shiman
|
موضوع پست: Re: دوستان عزيزم: بياييد با هم مشاعره داشته باشيم. ارسال شده در: جمعه 14 اسفند 1388, 4:24 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه 13 اسفند 1388, 9:31 pm پست ها : 145
|
تو را در وقت بیکاری نوشتم به روی کهنه دیواری نوشتم که نامت را نه از روی ارادت برای مردم آزاری نوشتم محمد جعفری مثه اینکه پاقدم من خوب بوده
|
| |
|
|
Hassan-pamyrose
|
موضوع پست: Re: دوستان عزيزم: بياييد با هم مشاعره داشته باشيم. ارسال شده در: جمعه 14 اسفند 1388, 5:03 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه 27 آذر 1387, 3:49 pm پست ها : 431 محل سکونت: پلاک نداره, می خوای بیای خواستگاری؟!
|
|
بلی برادر shiman مرا از خاطرات خود ببر بیرون مکن فریاد نامم را مگیر هرگز نشانم را که جام قلب من گشته لبالب کاسه ی پر خون
ناهید بشردوست
_________________ تنیده یاد تو در تار و پودم میهن ای میهن بود لبریز از عشقت وجودم میهن ای میهن ای با من و پنهان چو دل, از جان سلامت می کنم
|
|
 |
|
| |
|
|
ocarina
|
موضوع پست: Re: دوستان عزيزم: بياييد با هم مشاعره داشته باشيم. ارسال شده در: جمعه 14 اسفند 1388, 6:39 pm |
|
|
|
نه آن روزها که با گلبرگ های گل سرخ روی ناخن هایم گل می کاشتم
و نه اکنون که تو هر روز برایم گل سرخ می آوری
دوست داری ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم حالا چه فرق می کند خوشبخت باشی یا نباشی دنیا روزی تمام می شود
- مریم افضلی -
پ. ن: با کمی تخلیص
|
|
 |
|
| |
|
|
ehsan1
|
موضوع پست: Re: دوستان عزيزم: بياييد با هم مشاعره داشته باشيم. ارسال شده در: جمعه 14 اسفند 1388, 8:26 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه 13 بهمن 1386, 2:37 pm پست ها : 212 محل سکونت: tehran
|
دلا یک دم غریق بحر خدا شو زین عالم فانی به لحظه ای جدا شو در آن دم بینی که هر دو عالم به پای توست خاک سجده گر و آسمان به اقتدای توست شاعر خودم (کاملش 34 بیت) 
_________________ ((انا لله و انا الیه راجعون)) از آن ترسم که روزی آید و من آماده نباشم
|
|
 |
|
| |
|
|
ocarina
|
موضوع پست: Re: دوستان عزيزم: بياييد با هم مشاعره داشته باشيم. ارسال شده در: شنبه 14 اسفند 1388, 1:38 am |
|
|
moon_light نوشته است: گویا برادر احسان شاعر شده اند! بعله اونم چه شعرایی ، دل و دلدار...  - - - - - - قطار میرود تو میروی تمام ایستگاه میرود و من چهقدر سادهام که سالهای سال در انتظار تو کنار این قطار ایستادهام و همچنان به نردههای ایستگاه رفته تکیه دادهام... - قیصر امین پور -
|
|
 |
|
| |
|
|
ocarina
|
موضوع پست: Re: دوستان عزيزم: بياييد با هم مشاعره داشته باشيم. ارسال شده در: شنبه 14 اسفند 1388, 1:47 am |
|
|
|
در شب کوچک من افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد در شب کوچک من دلهره ویرانیست گوش کن وزش ظلمت را میشنوی؟
- فروغ فرخزاد ، باد ما را با خود خواهد برد -
|
|
 |
|
| |
|
|
ستایش
|
موضوع پست: Re: دوستان عزيزم: بياييد با هم مشاعره داشته باشيم. ارسال شده در: شنبه 15 اسفند 1388, 10:23 am |
|
تاريخ عضويت: جمعه 4 مرداد 1387, 9:07 am پست ها : 544
|
|
هر چه بودم یا نبودم هرچه کردم یا نکردم
هر چه کردم کاردل بود کاردل از سان گذشته
اکنون عذر میخواهم با تنی در هم شکسته
میخزم با سینه تا دامان یاری را بگیرم
آرزو دارم زیر پای دلداری بمیرم
_________________ چراغها را خاموش کنید می خواهم آسوده سر بر زمین بگذارم 
|
|
 |
|
| |
|
|
iceblink
|
موضوع پست: Re: دوستان عزيزم: بياييد با هم مشاعره داشته باشيم. ارسال شده در: دوشنبه 17 اسفند 1388, 4:19 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه 5 تیر 1387, 12:13 pm پست ها : 1392
|
|
مدتی بود که دست و دلم به تدارک ترانه نمی رفت! کم کم این حکایت دیده و دل، که ورد زبان کوچه نشینان است، باورم شده بود! باورم شده بود، که دیگر صدای تو را در سکوت تنهایی نخواهم شنید! راستی در این هفته های بی ترانه کجا بودی...؟!
یغما گلرویی
_________________ اولین باری که گامهایت را دوست نداشتم, باری بود که می رفتی...
|
|
 |
|
| |
|
|
nice_girl
|
موضوع پست: Re: دوستان عزيزم: بياييد با هم مشاعره داشته باشيم. ارسال شده در: چهارشنبه 19 اسفند 1388, 6:22 am |
|
تاريخ عضويت: جمعه 8 آبان 1388, 6:51 am پست ها : 65
|
|
تا دامن دل به دست یار افتاد بیچاره دل از صبر و قرار افتاد ساقی مددی اگر نگیری دستم دل رفته و دیده هم ز کار افتاده
_________________ دلا خوکن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد سعادت ان کسی یابد که از تن ها بپرهیزد.
|
|
 |
|
| |
|
|
majidflash1
|
موضوع پست: Re: دوستان عزيزم: بياييد با هم مشاعره داشته باشيم. ارسال شده در: چهارشنبه 19 اسفند 1388, 10:36 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه 15 مرداد 1387, 6:55 pm پست ها : 1102 محل سکونت: iran-tehran
|
|
توسط مدیریت ویرایش شد دلیل: عدم رعیات قوانین مشاعره برای چندمین بار
 |
|
| |
|
|
Amirafghan
|
موضوع پست: Re: دوستان عزيزم: بياييد با هم مشاعره داشته باشيم. ارسال شده در: جمعه 20 اسفند 1388, 2:39 am |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه 27 آذر 1387, 12:21 pm پست ها : 268 محل سکونت: طهران
|
|
تو مرا دنبال می کنی یا من ترا ای چشم شیرین زیبا به گلها می بینیم و می بینمت به گلها نشسته ای و می بینیم بر آب می نگرم و می بینمت در آب می لرزی و می بینیم تو مرا جست و جو می کنی یا من ترا ای چشم شیرین دلربا همه رویاهایم را نیلوفری کرده ای و همه خیال هایم را به بوی شراب آغشته ای...
_________________ knowledge is power
|
|
 |
|
| |
|
|
ستایش
|
موضوع پست: Re: دوستان عزيزم: بياييد با هم مشاعره داشته باشيم. ارسال شده در: يکشنبه 23 اسفند 1388, 11:20 am |
|
تاريخ عضويت: جمعه 4 مرداد 1387, 9:07 am پست ها : 544
|
|
یه روزی دل خوشه و یه روزی هم دل می سوزه
نه فقط برای ما واسه همه غصه داره
واسه ی همه یه روز خوبه یه روز بد می یاره
دل من غصه نخور زندگی اینه به خدا
توی این دنیا فراوونه شبیه ما دو تا
_________________ چراغها را خاموش کنید می خواهم آسوده سر بر زمین بگذارم 
|
|