تا حالادر اين اواخر به شهرري مخصوصا دور و بر حرم رفته ايد مخصوصا جمعه ها. اگر رفته ايد به وضوح تعداد مهاجرين افغاني ساكن در شهرري و تهران را ديده ايد كه بيشترشان هم بچه هاي جوان و مجرد هستند و بيشتر هم به منظور دختر بازي يا به قول خودمان بولَه بازي آمده اند و اگر يك سر بچرخانيد از هر ده نفر هشت نفر افغاني هستند و دو نفر ايراني كه از اين دو نفر هم يك نفر مغازه دار است . اين وضعيت اصلا براي ايراني ها قابل پذيرش نيست به طوري كه چند وقت پيش داشتم روزنامه ي همشهري مي خواندم كه به قسمت تماس هاي مردمي رسيدم و آن را خواندم كه يك خانم از شهرري تماس گرفته بود و گفته بود: (( تعداد مهاجرين در شهرري بسيار بالا رفته است و غير قابل كنترل است از مسؤولان درخواست دارم كه به اين موضوع رسيدگي كنند و جلوي مرز ها را بگيرند چون من اصلا احساس امنيت نمي كنم و نگران آينده ي دخترم در شهرري هستم)) خوب به نظر شما تقصير خودمان نيست كه مردم در مورد ما اينطور نظر ميدهند؟ از ماست كه بر ماست به اميد بازگشتمان به وطن عزيزمان و به اميد ايران بدونِ نژاد پرست امضا : پسرك بامياني
admiral
موضوع پست: Re: افزايش مهاجرين در شاه عبدلعظيم حسني
ارسال شده در: چهارشنبه 4 اسفند 1388, 4:10 am
تاريخ عضويت: پنج شنبه 13 فروردین 1388, 2:35 pm پست ها : 658 محل سکونت: پشت درِِِِِِِِِِِِِِِیــــــــــاهـا
خوب دنباله مقصر نباید بود علت را بایدجست
_________________ مرگ هم جزئی از زندگی است...
taraneh
موضوع پست: Re: افزايش مهاجرين در شاه عبدلعظيم حسني
ارسال شده در: چهارشنبه 5 اسفند 1388, 9:31 pm
تاريخ عضويت: سه شنبه 16 تیر 1388, 11:37 am پست ها : 478 محل سکونت: garmsar
راست میگه خیلی دیگه اونجا اوضاش خرابه بیشترشونم برای ولگردی و چشم چرانی میان اینا بخوان برگردن افغانستان حتما اونجا رو اباد میکنن