ورود    صفحه آغازين    عضويت    جستجو    راهنماي انجمن

نويسنده پيغام
 موضوع پست: از آمايش 5 چه خبر?... ( و آمایش 4)
 پست ارسال شده در: دوشنبه 10 فروردین 1388, 11:51 pm 

نماد کاربر

تاريخ عضويت: يکشنبه 16 آذر 1387, 12:10 am
سايت اداره كل امور اتباع وخارجي وزارت كشور چندي قبل اعلام كرده بود كه هر كس در امايش سه شركت كرده و كارت كارگيري خودش را گرفته بايد بعد از 16 فروردين ماه به اداره امور اتباع شهر خودش مراجعه كند براي دريافت مدارك امايش چهار ولي امروز وقتي به اين سايت سر زدو ديدم با تيتر بزرگي نوشته بود:آخرين مهلت تبديل مدرك آمايش3 به آمايش 4 ودر ادامه اين چنين نوشته بود :نظر به اينكه در اجراي مصوبه كميته دائمي اتباع بيگانه مدرك آمايش 4 اتباع افغاني ثبت نام شده صادر و از تاريخ 16 فروردين توزيع خواهد شد. لذا لازم است به منظور دريافت مدرك اقامتي آمايش4، يك نفر از اعضاء هر خانوار با در دست داشتن مدارك آمايش3 كل خانوار به اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي استانداري محل سكونت مراجعه نمايد.مهلت مراجعه براي تبديل مدرك حداكثر تا 15 خرداد تعيين و از تاريخ مذكور كليه مدارك آمايش3 فاقد اعتبار خواهد بود.

اينم لينك هر دو خبر :http://bafia.moi.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Instruction&CategoryID=a25b3683-80cc-48ec-810c-29ca2ea14479&LayoutID=31cb1be3-cb02-4c5f-b93a-6230ad31513a&ID=602e690b-44d6-4b77-8d64-a5af26bf1382
وبعدي:http://bafia.moi.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Instruction&CategoryID=a25b3683-80cc-48ec-810c-29ca2ea14479&LayoutID=31cb1be3-cb02-4c5f-b93a-6230ad31513a&ID=2d14fc80-ac20-4f38-8a54-3ffac48ac237

بالا 
 مشخصات ايميل  

موضوع پست: Re: از امايش 4 چه خبر?
 پست ارسال شده در: سه شنبه 10 فروردین 1388, 12:17 am 

نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه 10 مهر 1387, 9:34 pm
aryna نوشته است:
سايت اداره كل امور اتباع وخارجي وزارت كشور چندي قبل اعلام كرده بود كه هر كس در امايش سه شركت كرده و كارت كارگيري خودش را گرفته بايد بعد از 16 فروردين ماه به اداره امور اتباع شهر خودش مراجعه كند براي دريافت مدارك امايش چهار ولي امروز وقتي به اين سايت سر زدو ديدم با تيتر بزرگي نوشته بود:آخرين مهلت تبديل مدرك آمايش3 به آمايش 4 ودر ادامه اين چنين نوشته بود :نظر به اينكه در اجراي مصوبه كميته دائمي اتباع بيگانه مدرك آمايش 4 اتباع افغاني ثبت نام شده صادر و از تاريخ 16 فروردين توزيع خواهد شد. لذا لازم است به منظور دريافت مدرك اقامتي آمايش4، يك نفر از اعضاء هر خانوار با در دست داشتن مدارك آمايش3 كل خانوار به اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي استانداري محل سكونت مراجعه نمايد.مهلت مراجعه براي تبديل مدرك حداكثر تا 15 خرداد تعيين و از تاريخ مذكور كليه مدارك آمايش3 فاقد اعتبار خواهد بود.

اينم لينك هر دو خبر :http://bafia.moi.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Instruction&CategoryID=a25b3683-80cc-48ec-810c-29ca2ea14479&LayoutID=31cb1be3-cb02-4c5f-b93a-6230ad31513a&ID=602e690b-44d6-4b77-8d64-a5af26bf1382
وبعدي:http://bafia.moi.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Instruction&CategoryID=a25b3683-80cc-48ec-810c-29ca2ea14479&LayoutID=31cb1be3-cb02-4c5f-b93a-6230ad31513a&ID=2d14fc80-ac20-4f38-8a54-3ffac48ac237

خوب دیگه تا اینجاییم همین برنامه هایی جدید ومدل به مدل رو با ید تحمل کرد
چند مدت پیش هم که اعلام کردند هر کسی مدرک کار گری میخواد 500هزار تومن پرداخت کنه
حالا من موندم اگه مث قبلیا باشه یعنی همون 3 ماهه کی میتونه واقعا ایجا بمونه :24:

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: جمعه 14 فروردین 1388, 8:51 pm 

نماد کاربر

با سلام خوب من در جواب به اقا رضا مي تونم بگم كه اينجوري هم كه شما ميگيد نيست چرا چون اول از همه در امايش سه خود مسولين سايت اعلام كرده بودند كه كارتها هر شش ماه يكبار تمديد ميشه و جديدي هم ميگفتند ولي در مورد كارت كارگيري به نظر من شايعه ايي بيش نيست چون چطور ميشه از يك كارگر معمولي 500تومان گرفت اگر اين حرف را در مورد كاسبه ميگفتند شايد قبول ميكرديم وما الان خودمان كه در مشهد هستيم اوايل كارت كارگيري كه فرد ايراني را ميخواست هيچ كس دنبال كارت نمي رفت تا اينكه اعلام كرد فرد ايراني لازم نيست همين بس بود تا همه مشهدي ها مثل مورچه بپرن تا كارت كارگيري خودشان را بگيريند والان قريب به يقين بالاي 90 درصد مردم مشهد كارت گارگيري خودشان را گرفتند و به نظر من امايش چهار هم فقط براي شهرداري سال 88 ومبلغ خود كارت است نه چيزي ديگه تا ببينيم خلافش ثابت شود

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: سه شنبه 18 فروردین 1388, 8:47 am 

تاريخ عضويت: چهارشنبه 6 آذر 1387, 10:38 pm
دیروز یکی از بچه ها رو دیدم کارت های امایش 4 دستش بود

خدا رو شکر این بار کارت ها کوچیک بودند تقریبا اندازه کارت ملی رنگش ابی
خانواده 8 نفری 250،000 تومان
خانواده 6 نفری 220،000 تومان

طرف گفت من صبح ساعت 6 رفتم ساعت 12 کارت ها رو گرفتم

اگه به این زودی بدند خیلی خوبه حالا کارت مون شد مثل (ادما) رفتار و دیدشون هم اگه خوب بشند

عالی میشه

من اگه زودتر گیر اوردم از خودمو میزام

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: چهارشنبه 19 فروردین 1388, 4:57 pm 

نماد کاربر

اول سلام خوب همون طور که گفته شد کارتها از 16فروردین ماه شروع به توزیع شده ودر مشهد عوارض شهرداری به این صورت است :[color=#40BFFF]1نفر 60تومان -2نفر 90تومان-3نفر125تومان-4نفر155تومان-5نفر 180تومان واز پنچ نفر به بالا هر نفر 20 تومان به 180 تومان اضافه میشه یعنی خانواده ما که 10 نفر هستیم 280 تومان عوارض شهرداری داریم به غیر از پول خود کارت وخدماتش پول کارت برای هر نفر2200تومان وخدماتش هم هر نفر 2000 تومان است یعنی برای ما که 10 نفر هستیم 322هزار تومان باید بدهیم ودر ضمن من شنیدم اعتبار این کارتها تا اذز ماه 88 است/color]

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: جمعه 20 فروردین 1388, 1:35 am 

نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه 10 مهر 1387, 9:34 pm
اتفا قا وقتی بر گه هاش امد نوشته بو د که یه 2000تومان-یکی 2200 تومانخلا صه ماهم رفتیم
اونجا رسیدیم پولایی که گفته بودند بعد کلی الافی تحویل دادیم ولی وقتی رفتیم فلکه یه کاغذ دیگه بهمون
دادن که برین یه 250 هزار دیگه هم پرداخت کنین اینا همش یه طرف بی نظمیها وخرتاخری هاش هم یه طرف در حالی که ساعت 9شروع کردن تا ساعت 5بعد از ظهر الکی ما منظورم همه افغانیا ست به همدیگه پاس میدادن در حالی که ما تو صف ایستاده بودیم آمده بودند رویی سر مردم یه تکه اهن جوشکاری میکردن تا هزار جور مکا فات دیگه ولی خوب شد ما هم کوتاه نیومدیم نزدیکایی ساعتایی 6بعد از ظهر اونم نصف ونیمه کارتا رو داد خلاصه از ما که فعلا گرفتیم ولی باقی..................

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: يکشنبه 10 خرداد 1388, 2:47 pm 

نماد کاربر

در سایت اداره اتباع اطلاعیه گفته شده بود مبنی بر تمدید زمان کارت امایش سه به امایش چهار متن خبر:زمان تبديل مدرك آمايش 3 به آمايش4 تمديد شد

به گزارش اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي زمان مراجعه براي تبديل مدرك آمايش 3 به آمايش 4 تا تاريخ 31 تير ماه 1388 تمديد شد و از تاريخ مذكور كليه مدارك آمايش3 فاقد اعتبار خواهد بود.

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: دوشنبه 18 بهمن 1388, 12:03 am 

نماد کاربر

با سلام من دوباره امدم و یک امایش دیگه ایی به نام امایش پنچ
امایش پنچ از امروزیکشنبه 11/18 /88 در مشهد شروع شد با این عنوان:
آمار دقيقي از اتباع غيرمجاز در استان نداريم
با هدفمند شدن يارانه‌ها، ديگر هيچ يارانه‌اي به اتباع خارجي تعلق نمي‌گيرد واما متن خبر

مديركل امور اتباع و مهاجرين خارجي استان خراسان رضوي گفت: مرحله پنجم توزيع كارت‌هاي شناسايي اتباع افغانستاني و عراقي (آمايش 5) از روز يكشنبه هفته آينده در اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، محمد ابراهيم افشاري ديروز در نشست خبري در اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي استان خبرداد: 150 هزار و 762 مورد كارت شناسايي اتباع افغانستاني و عراقي، براي اجراي آمايش پنجم استان خراسان رضوي صادر شده است.

وي در رابطه با مدارك لازم براي گرفتن كارت شناسايي عنوان كرد: ارائه اصل كارت آبي رنگ آمايش 4 و يا برگ تردد 3 ماهه سبز رنگ مربوط به كل خانواده، ارائه اصل فيش پرداختي بابت تعرفه صدور برگ تردد آمايش 5 براي كل خانواده به شماره حساب 2171131703007 سيبا به نام خزانه(قابل واريز در كليه شعب بانك ملي سطح شهر مشهد)، ارائه اصل فيش پرداختي بابت خدمات آمايش 5 اتباع افغاني به شماره حساب 0106391943008 سيبا به نام شركت شتكا(قابل واريز در كليه شعب بانك ملي سطح شهر) و تهيه و تكميل فرم آمايش مرحله 5 (كد411) به عنوان مدارك لازم ضروري است.

وي تصريح كرد: همراه داشتن 2 فقره فيش فوق‌الذكر براي كل خانوار، حضور سرپرست جهت دريافت مدارك، آدرس دقيق و كدپستي محل سكونت و اصل يكي از قبوض آب يا برق يا گاز تلفن الزامي است.

وي تاكيد كرد: از آنجا كه امكان دريافت وجه در باجه بانك ملي مستقر در اداره اتباع ميسر نيست، نسبت به واريز وجه در يكي از شعب بانك ملي در سطح شهر اقدام كنند.

وي در رابطه با تاريخ اجرايي شدن آمايش 5 خاطرنشان كرد: 18/11/88 الي 27/11/88 خانوارهاي 1 و 2 نفره، 28/11/88 الي 5/12/88 خانوارهاي 3 و 4 نفره، 6/12/88 الي 12/12/88 خانوارهاي 5 و 6 نفره، 15/12/88 الي 20/12/88 خانوارهاي 7 و 8 نفره، 22/12/88 الي 27/12/88 خانوارهاي 9 نفر به بالا مي‌‎توانند براي گرفتن كارت آمايش 5 به اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي مراجعه كنند.

افشاري افزود: علت اصلي توزيع كارت‌ها قبل از سال 89 به خاطر اين است كه اين افراد كارت شناسايي در هنگام جمع‌آوري اتباع خارجي توسط نيروي انتظامي و گشت‌ها داشته باشند تا دچار مشكل نشوند.

وي با تاكيد بر گرفتن كارت‌ها در تاريخ مقرر افزود: در صورتي كه افراد نتوانند قبل از سال 89 دريافت كنند، در سال 89 نيز توزيع خواهد شد.

وي با اشاره به اعتبار كارت‌ها تصريح كرد: اعتبار كارت‌ها نسبت به سال گذشته افزايش يافته است و اعتبار هر كارت 8 ماه است.

مديركل امور اتباع و مهاجرين خارجي استان خراسان رضوي تاكيد كرد: اهالي مهمان شهر در همان مكان مي‌توانند كارت‌ها را دريافت كنند و نيازي به مراجعه آن‌ها به اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي نيست.

وي در رابطه با مبلغ پرداختي براي هر نفر عنوان كرد: براي هر نفر 2 هزار تومان بابت خدمات آمايش 5 و 2 هزار و 200 تومان به ازاي هر نفر بابت تعرفه صدور برگ تردد آمايش 5 بايد پرداخت شود.

آمار دقيقي از اتباع غيرمجاز در استان نداريم

وي با بيان اين كه از يك ميليون افراد مجاز در كل كشور، 157 هزار و 762 مورد آن‌ها در خراسان رضوي هستند، خاطرنشان كرد: آمار دقيقي از اتباع غيرمجاز در استان نداريم ولي به نظر مي‌رسد كه افراد خارجي غيرمجاز و مجاز برابر باشند.

به گفته وي 2 ميليون و 500 هزار نفر تبعه خارجي غيرمجاز در كل كشور وجود دارد.

افشاري افزود: با توجه به ثبت‌نام افراد فاقد مدرك در مدارس استان در شهريور ماه و مهر ماه سال جاري، 6 هزار و 300 نفر دانش‌آموز به آموزش و پرورش معرفي شدند كه اين دانش‌آموزان فرزندان خانواده‌هايي هستند كه غيرمجاز در استان سكونت دارند.

در استان 53 هزار دانش‌آموز، 700 دانشجو و 1200 طلبه‌ افغانستاني داريم

افشاري ادامه داد: در استان 53 هزار دانش‌آموز، 700 دانشجو و 1200 طلبه‌ افغانستاني داريم.

وي با اشاره به افزايش تعداد بازگشت كنندگان اتباع خارجي در استان تصريح كرد: در 11 ماه سال جاري 19 هزار و 214 نفر از استان در قالب سازمان دهي و 86 هزار و 134 نفر در قالب خود معرف توسط اداره كل اتباع خارجي از كشور خارج شده‌اند كه در كل 105 هزار و 348 نفر از استان به صورت خود معرف و سازمان دهي شده خارج شده‌اند.

به گفته وي 352 هزار نفر در 11 ماه سال جاري از كل كشور به افغانستان برگشته‌اند.

وي افزود: در آمايش 4 توزيع كارت‌ها موكول به كارت كار هم بود ولي در آمايش 5 به دليل اين كه كارت‌هاي كار افغانستان آماده نشده بود، توزيع كارت‌هاي آمايش 5 موكول به كارت كار نخواهد بود.

به گزارش ايسنا - منطقه خراسان، مديركل امور اتباع و مهاجرين خارجي استان خراسان رضوي در رابطه با اتباع افغانستان مشغول به كار اظهار كرد: انتهاي سال 87 و ابتداي سال جاري، 36 هزار نفر متقاضي كارت كار در سايت اداره كل كار و امور اجتماعي استان ثبت‌نام كردند كه 30 هزار كارت توزيع شده و 6 هزار كارت به علت مراجعه نكردن افراد و يا از كشور خارج شدن آن‌ها، پس از ثبت‌نام باقي مانده است.

افشاري عنوان كرد: اين 30 هزار كارت كار خود نشان دهنده‌ اشتغال اتباع افغانستاني است.

فرصت‌هاي شغلي اتباع افغاني بالاي 80 هزار نفر است

وي تصريح كرد: به خاطر اين كه تعداد افراد مجاز و غيرمجاز حدودا يكي است و افراد غيرمجاز هم شاغل هستند و بيشتر در كارهاي كارگري و ساختماني فعاليت مي‌كنند، به نظر مي‌رسد فرصت‌هاي شغلي اتباع افغاني بالاي 80 هزار نفر باشد.

وي با اشاره به مشكلات ازدواج بانوان ايراني با اتباع افغانستان و عراقي عنوان كرد: طبق قانوني كه در مجلس شوراي اسلامي مصوب شد، تمام ازدواج‌هاي صورت گرفته تا تاريخ اول مهر ماه سال 1385 ثبت دفتر مي‌شوند و به آن‌ها پروانه ازدواج داده شود.

به گفته وي هر گونه ازدواجي چه داراي كارت شناسايي باشند چه نباشند، به غير از اين تاريخ غيرمجاز بوده و ثبت دفتري نخواهند شد و هيچ خدماتي به آن‌ها تعلق نخواهد گرفت.

بي‌هويتي فرزندان، محروم بودن از خدمات و بلاتكليفي بانوان ايراني؛ عمده مشكلات ازدواج‌هاي غيرمجاز با اتباع

وي در رابطه با مشكلات ازدواج‌هاي غيرمجاز با اتباع خاطرنشان كرد: بي‌هويتي فرزندان، محروم بودن از خدمات و بلاتكليفي بانوان ايراني از عمده مشكلات ازدواج‌هاي غيرمجاز با اتباع است.

وي افزود: تعداد كل افرادي كه با بانوان ايراني ازدواج كردند، قبل از سال 85 بالاي 8 هزار نفر در استان بود كه تعداد فرزندان اين خانواده‌هابه 16 هزار نفر مي‌رسد و اگر قانون فوق تصويب نمي‌شد اين فرزندان و بانوان دچار مشكل مي‌شدند.

مديركل امور اتباع و مهاجرين خارجي استان خراسان رضوي ادامه داد: از 8 هزار مورد ازدواج، 4 هزار و 360 مورد براي گرفتن پروانه ازدواج مراجعه كردند و ازدواج آن‌ها ثبت دفتري شده و پروانه ازدواج براي آن‌ها صادر شده است.

افشاري تصريح كرد: فرزندان افرادي كه پروانه ازدواج براي آن‌ها صادر شده است، مي‌توانند بعد از 18 ساله شدن درخواست تابعيت مادر را داشته باشند و تابعيت ايراني بگيرند.

به گفته وي تعداد اين افراد يكهزار و 103 مورد است.

وي در رابطه با بحث مشكوك‌التابعه‌ها و افراد فاقد مدرك عنوان كرد: بعضي افراد كه قبل از انقلاب و بعد از انقلاب وارد ايران شدند و در نقاط مختلف سكونت دارند، با فعاليت‌هاي اداره كل اتباع و نيروي انتظامي و فرمانداري هويتشان مشخص شده و پرونده‌هاي آن‌ها تشكيل شده است و اين پرونده‌ها به كارگروه مربوطه داده شده و بررسي‌هاي لازم صورت گرفته است و هر كسي كه توانسته هويت ايراني بودن خود را اثبات كند، از طرف كارگروه به ثبت احوال براي گرفتن شناسنامه معرفي شده است و افرادي كه نتوانسته‌‎اند اثبات كنند، جزو اتباع خارجي محسوب شده و بايد از كشور خارج شوند.

وي تصريح كرد: دو هزار و 40 مورد از افراد فاقد مدرك پرونده داريم كه اين افراد مي‌توانند مراجعه كنند و كارت آمايش 5 را دريافت كنند كه به اين خانواده‌ها اطلاع‌رساني خواهد شد.

افشاري در رابطه با اتباع عراقي اظهار داشت: به جز 2 هزار و 40 پرونده، 860 پرونده ديگر داريم كه مربوط به اتباع عراقي است كه به افغانستان رفتند و از آن جا به ايران آمده‌اند كه اين افراد تابعيت افغانستاني بودنشان ثابت شده ولي تابعيت ايراني ندارند.

مديركل امور اتباع و مهاجرين خارجي استان خراسان رضوي خاطرنشان كرد: افرادي كه در آمايش 4 يا در آمايش هاي قبلي شركت نكرده‌اند، نمي‌توانند در آمايش 5 شركت كنند به خاطر اين كه يكي از مدارك لازم ارائه برگه آمايش 4 است.

وي عنوان كرد: همچنين 19 هزار و 214 نفر كه به صورت غيرمجاز وارد شده بودند، توسط نيروي انتظامي دستگير و از كشور طرد شده‌اند.

وي تاكيد كرد: سال گذشته 231 هزار و 26 نفر و سال جاري 352 هزار نفر از مرز دوغارون خارج شده‌اند.

بعضي اتباع افغاني تمايل دارند دوباره به ايران بازگردند

افشاري با اشاره به اين كه طرح مشترك ايران و افغانستان 2 سال است كه متوقف شده است، ادامه داد: تمايل به برگشت به دليل اين كه دولت افغانستان نتوانسته امكانات معيشتي، آموزشي، بهداشتي و شغلي مناسبي براي برگشت كنندگان تحت عنوان طرح مشترك فراهم كند، نسبت به سال‌هاي گذشته كاهش يافته است؛ اين افراد كه داوطلبانه به كشور خود برگشته‌اند، تمايل دارند دوباره به ايران بازگردند.

وي اظهار كرد: 4 هزار و 561 نفر در سال جاري داوطلبانه تحت عنوان طرح مشترك از كشور خارج شده‌اند كه 757 نفر آن‌ها متعلق به استان خراسان رضوي بوده‌اند.

با هدفمند شدن يارانه‌ها، ديگر هيچ يارانه‌اي به اتباع خارجي تعلق نمي‌گيرد

وي در پايان در رابطه با يارانه‌ها تاكيد كرد: اگر تاكنون اتباع خارجي از يارانه‌هاي موجود استفاده مي‌كردند ولي با هدفمند شدن يارانه‌ها ديگر هيچ يارانه‌اي به آن‌ها تعلق نخواهد گرفت به طور مثال اگر سرانه تحصيل هر فرد در دوران ابتدايي 700 هزار تومان است، 650 هزار تومان آن توسط دولت به صورت يارانه‌اي پرداخت مي‌شود. منبع خبرگزاری ایسنا
دوستان شما هم اگر در مشهد هستید طبق همین عمل کنید واگر از شهرستانهای دیگری هستید واگر اطلاعی از کارتهای امایش پنج خبری داشتید حتما در این تایپک درج کنید برای اطلاع رسانی هموطنان خودمونه
در ضمن من از مدیریت بخش می خواهم که با صلاح دیدی خودش اسم این تایپک را به( از امایش پنج چه خبر؟) تغییر دهد

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: دوشنبه 19 بهمن 1388, 5:16 pm 

تاريخ عضويت: يکشنبه 4 اسفند 1387, 5:22 pm
ما كه امايش 5 رو خيلي وقته گرفتيم
به نظرم با اين فشاري كه ميارن تا چند سال ديگه به افراد باقي مونده تابعيت درجه 2 بدن
البته اگه كسي بمونه من كه چشمم اب نمي خوره كسي بمونه

بالا 
 مشخصات ايميل  

موضوع پست: Re: از آمايش 5 چه خبر?... ( و آمایش 4)
 پست ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1388, 7:10 pm 

نماد کاربر

من اینجا می خواهم یک چیز دیگه ایی هم بگوییم که طبق گفته هایی اداره کل امور اتباع ومهاجرین خارجی وزارت کشور امایش 5 بصورت استانی شروع به دادن کارتهای جدید می کنند چون سریع قبل کشوری اعلام کردند ولی در تهران به مشکل برخوردند چون به گفته خود انان سیستم هایشان خراب بود برای همین این دفعه سراسری اعلام نکرد این گفته های من در در قسمت نظرات خود سایت اداره کل اداره اتباع وزارت کشور است ولی نظرتون درباره اینکه این بار اینها عوارض شهرداری از ما نگرفتند چیست ؟ یا شاید بعد از عیدی بگیرد چون هنوز که سال جدید شروع نشده است البته یک چیز دیگه هم می خواهم بگوییم که این شماره حساب شرکت شتکا که در خبرگزاریهای مختلف وحتی خود سایت اداره اتباع وزارت کشور است اشتباه است چون من چهارشنبه گذشته رفتم بانک پول بریزم گفتند این شماره حساب اشتباه است حالا هر کسی شماره حساب دقیق را می داند وخودش هم پرداخت کرده بگویند تا هم بدانیم چون فقط کسی کارتش را گرفته می داند شماره حساب شرکت شتکا درستش چیست

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: دوشنبه 26 بهمن 1388, 12:54 pm 

نماد کاربر

خوب من دیروز رفتم وکارت هایمان را گرفیتیم والبته شانس یار مان بود که خلوت بود وما را هم دادند نه به خود من چون می گفتند حضور سرپرست الزامی است من تا بابام امد ول معطل بودم تا اینکه چشمم به شماره حساب شتکا خورد شتکا یعنی شرکت تعاونی کارکنان اداره کل اتباع وزارت کشور که مخفف ان همان شتکا است واین هم شماره حساب ان 0106391343008که حتی داخل تابلوهای اعلانات خودشان هم اشتباه چاپ شده بود ولی با ماژیک اصلاح کرد بود و من اینجا میخواهم کارت جدید مان را برای شما که هنوز ندیده اید بگذارمhttp://aryna.persiangig.com/2.JPG

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: پنج شنبه 26 فروردین 1389, 1:23 pm 

نماد کاربر

با سلام من دوباره بعد از حدود دوماه امدم و با یک خبر از اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزرات کشور و اما متن آخرين مهلت تحويل مدارك شناسايي مرحله 5 آمايش اتباع افغاني عراقي مدارك شناسايي مرحله پنجم آمايش اتباع افغاني عراقي (اعتبار سال 89) حداكثر تا مورخ 1/2/89 توزيع خواهد شد. مدارك شناسايي مرحله پنجم آمايش اتباع افغاني عراقي (اعتبار سال 89) حداكثر تا مورخ 1/2/89 از طريق ادارات كل امور اتباع و مهاجرين خارجي استانداريها و ساير مراكز تعيين شده توزيع خواهد شد، پناهندگان بايد با در دست داشتن اصل مدارك شناسايي مرحله چهارم آمايش اعضا خانوار و مدارك مورد لزوم به ادارات كل مذكور مراجعه نمايند.
لازم به ذكر است مهلت مورد نظر غير قابل تمديد مي باشد.

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 10:03 am 

نماد کاربر

خوب اول سلام من در تاریخ89/2/2 رفتم اداره اتباع مشهد با قانون جدیدی برای کارت های امایش پنج مشاهد کردم که هر کس بعد از عیدی رفته دنبال کارتش باید عوارض شهرداری پرداخت کنه در حالی که قبل عید اینطوری نبود ادم نمی تونه سر از کارهای اینها دربیاره راستی برای نامه شهرستان که قبل عید هر نفری 2200 بود امام الان باید هر نفری 7500 پول بدی برای نامه شهرستان راستی نظر شما درباره اجرا شدن هدفمند کردن یارانه ها از خرداد امسال چیه چون اینها میخوان به ایرانیها از خرداد امسال پول واریز کنند به همه یکسان داده میشه تا اینکه سیستم اطلاعات دولت کامل بشه این چیزی بود که در خبرها خوندم حالا نظر شما چیه؟

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 7:24 pm 

نماد کاربر

تاريخ عضويت: جمعه 23 بهمن 1388, 10:12 am
اتفاقا همین اواخر رفتیم نامه بگیریم برای تهران که با ناباوری با رشد غیر عاقلانه ی هزینه نامه بین شهری مواجه شدیم . آخه یکی نیست بگه افزایش 1000 تومن 2000 تومن اصلا 2برابر یا 3 برابر . آخه خداییش با عقل جور در میاد 2200 یدفعه بشه 7500 :24: :113:

خوب لابد برای همین قضیه دارن پول مورد نیازشون رو از جیب ما پر می کنند تا بعدا کم نیارن :14:

تصوير

AEU

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 5:22 pm 

محروم شده

نماد کاربر

تاريخ عضويت: يکشنبه 8 فروردین 1389, 8:36 pm
aryna نوشته است:
خوب اول سلام من در تاریخ89/2/2 رفتم اداره اتباع مشهد با قانون جدیدی برای کارت های امایش پنج مشاهد کردم که هر کس بعد از عیدی رفته دنبال کارتش باید عوارض شهرداری پرداخت کنه در حالی که قبل عید اینطوری نبود ادم نمی تونه سر از کارهای اینها دربیاره راستی برای نامه شهرستان که قبل عید هر نفری 2200 بود امام الان باید هر نفری 7500 پول بدی برای نامه شهرستان راستی نظر شما درباره اجرا شدن هدفمند کردن یارانه ها از خرداد امسال چیه چون اینها میخوان به ایرانیها از خرداد امسال پول واریز کنند به همه یکسان داده میشه تا اینکه سیستم اطلاعات دولت کامل بشه این چیزی بود که در خبرها خوندم حالا نظر شما چیه؟

برحسب توافقات انجام شده با كميسارياي عالي پناهندگان در ايران قرار شده اين پيسه ها به مهاجران عراقي و افغان هم داده شود

بالا 
 مشخصات ايميل  

| برو به صفحه | 1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدي |
صفحه 1 از 6 [ 78 پست ]
پاسخ به مبحث

اختيارات شما:
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به: