ورود    صفحه آغازين    عضويت    جستجو    راهنماي انجمن

نويسنده پيغام
 موضوع پست: توهيني ديگر به افغاني ها در نماز جمعه ي تهران
 پست ارسال شده در: شنبه 1 اسفند 1388, 8:26 pm 

تاريخ عضويت: شنبه 1 اسفند 1388, 8:22 pm
[بار ديگر تنها پس از چند هفته بعد از توهين اقاي صديقي به مهاجرين مبني بر اينكه چند تن از افغان ها توسط اقاي موسوي اجير شده بودند تا عليه نظام ايران شعار دهند اين بار اين اقا كه شايسته ي امامت نماز جمعه ي تهران شناخته شده اند و جانشين آيت الله هاشمي رفسنجاني شده اند در نماز جمعه ي تهران در تاريخ 23/11/88 گفتنه اند كه :(( چرا ما مثل افغانستان نيستيم و مثل انها يكديگر را نميكشيم؟ ))
و در پاسخ به سوال خود نيز گفت :(( چون ما متحد هستيم ونمونه ي ان را در راهپيمايي 22 بهمن امسال ديديم)) همين چند كلمه كافي بود تا بار ديگر اين آقا به افغاني ها توهين كند و خود را بر سر زبان ها بياندازد تا عرض اندامي كرده باشد.اين آقامانند آقاي شاپور بختيار قبل از انقلاب كه در توجيه تظاهرات اعتراضي مردم به نظام شاهنشاهي كه به خيابان ها ريخته بودند گفت كه يك مشت افغاني به خيابان ناصر خسرو ريختند وعليه نظام شعار ميدهند تا مردم را به دور از تظاهرات نگه دارد و كاسه كوزه ها را سر افغاني ها بشكند. ما بايد به اين گفته ها اعتراض كرده و خواستار پايان هم چين سخنراني هايي شويم. پس بياييد بيانيه اي صادر كرده و حرف هاي اين آقا را محكوم كنيم و هر كس با من موافق است در پيامي اين بيانيه را امضا كنيم.
متن بيانيه: (( ما مهاجرين افغانستاني با توجه به توهين هايي كه به ما در نماز جمعه ي تهران شده است از آقاي صديقي گلايه و شكايت داريم و خواستار پايان همچين سخنراني هايي هستيم تا افكار مردم ايران دوباره نسبت به افغاني ها خراب نشود و شروع به اذيت ما نكنند و ما را تا وقتي كه در ايران هستيم به عنوان برادر ديني خود بدانند. ما همچنين خواستار عذر خواهي اين آقا از جامعه صبور افغانستان هستيم واگر اين آقا عذر خواهي نكند نشانه ي نژادپرستي و دور از خدا و عدل بودن اوست . به اميد اينكه اين آقا به راه راست هدايت شود و نخواهد كه تمام تقصيرات را به گردن خارجي ها بياندازد اين بيانيه را به پايان ميبريم))
اين متن بيانيه اي بود كه دانش آموزان پسر شهرري آن را تنظيم كرده اند و به تاييد همه ي آنها رسيده است و اگر كسي با اين بيانيه موافق است همراهي خود را اعلام كند.
به اميد افغانستاني آباد و عاري از جنگ و خشونت
و
به اميد اعتراض شما به اين اقدام
خدا حافظ
امضا : پسرك بامياني

b][/b]

بالا 
 مشخصات ايميل  

موضوع پست: Re: توهيني ديگر به افغاني ها در نماز جمعه ي تهران
 پست ارسال شده در: يکشنبه 2 اسفند 1388, 1:49 pm 

نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه 23 شهریور 1388, 6:45 pm
ما که همیشه زیر پا بودیم و لگدمال شدیم
همون اولش یعنی 20-30 سال پیش نباید میذاشتیم روزگارمون این بشه
حالا که عمرا نمیتونیم از خودمون دفاع کنیم
اونقدر گذاشتیم بهمون ظلم بشه که ظلم کردن به افغانی شده یه هنجار تو جامعه ایران

رصدخانه اردبیل

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: دوشنبه 2 اسفند 1388, 3:00 am 

نماد کاربر

تاريخ عضويت: شنبه 19 دی 1388, 6:28 am
هَی هَی ,
یادش بخیر کدام نفر میگفت قریب 40 سال پیش ده مسافرای افغانی که زیادتر ده ایران بود و باش داشتن زاری میکردن که شناسنامه ایران ره بگیرن و بسیاری از اونا تمسخر و ریشخندی میکدن پیش خود اونا ره چورا که افغانی بودن اعتبارش بسیار بالاتر بود.

حتی زمان حکومت شاهنشاهی ایران, با وجود تمام خواننده های ایرانی از احمد ظاهر افغانی بعنوان مهمان ویژه دعوت به خوانندگی میشه توسط دربار شاهنشاهی ایران, روزگار ما برگشته که حال آهنگهای قدیمی خود ما ره میکشن و از سر میخوانن باز هر سنگ ره که پس کنی از زیرش خواننده میبرایه و از دست دزدی ایقه خواننده زیاد شده که صادر میکنن بیخی.

خو خیر, زمستان میره و روسیاهی باز صرف به زغال میمانه, دنیا هم یک روز با تو و دگه روز بر علیه توست, روزگار و روابط ما ان شاء الله که همی طور نمیمانه دعا کنیم که وضعیت افغانستان خوب شوه که هیچ جای خانه خود آدم نمیشه :83:

جز مردم دانا مرا

تصوير

بالا 
 مشخصات  

پست ارسال شده در: سه شنبه 10 فروردین 1389, 10:36 pm 

نماد کاربر

تاريخ عضويت: جمعه 6 فروردین 1389, 3:37 pm
روم به شهر خود و شهریار خود باشم

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: جمعه 20 فروردین 1389, 5:13 pm 

تاريخ عضويت: جمعه 20 فروردین 1389, 4:33 pm
با سلام من فقط میدانم ایرانی ها نسبت به مردم افغانستان حسادت و بخل میورزند. افغان ها تا به حال زور گویی و تجاوز به همسایه های خود نکرده، تابه حال بر سر کسی ظلم نکرده در نتیجه ایران از ما افغانیها وحشت دارد زیرا روزی افغان به عنوان یک انسان شناخته خواهد شد.
ولی ایران ما افغانیها را مانند حیوان ÷ست و رزل میدانند. (دور از جان)

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: يکشنبه 22 فروردین 1389, 5:05 am 

تاريخ عضويت: جمعه 19 فروردین 1389, 12:59 am
سلام دوستان،

من ایرانی هستم . باید بگویم از این همه احساسات ضد ایرانی که به طور کلی بیان شده هم متعجب شدم و هم متاسف.

در ایران هم مثل همه جاهای دیگر هم آدم خوب پیدا می شود، هم آدم بی شعور و پست و حتی نژاد پرست (البته تا آنجا که من می دانم افغان ها از نظر نژادی چندان تفاوت فاحشی با ایرانیان ندارند.)

آن عده کم ایرانی که افغان ها را پست می شمارند، نشان عقب ماندگی فکری خودشان است. چنین اشخاصی، تهرانی ها را هم برتر از اهالی دیگر شهرستانهای ایران، و شهرنشین ها را برتر از روستانشینان می پندارند. اما بیشتر ایرانی ها، افغانها را برادران خود می دانند که از اقبال بد وضعیتشان از ما ایرانی ها هم اسفناک تر است. من خودم چند سال پیش که تعدادی عکس از برادر کشی های افغان ها را دیدم، تا دو روز غذا نمی توانستم بخورم.

بلی در ایران هم مثل افغانستان و جاهای دیگر (مثلا همین فوروم) گاهی به خاطر یک تجربه شخصی یا یک اتفاق ناگوار، بدی یک شخص یا گروه کوچک را به کل جامعه یا کشور یا فرهنگ آن شخص یا اشخاص تعمیم می دهند و جو پر احساس و کم عقلی حاکم می شود. به خاطر دارم یک وقتی چند جوان افغان یک دختر ایرانی را که عقب ماندگی ذهنی داشت ربوده و به او تجاوز کرده بودند و فیلمش را هم منتشر کرده بودند. این موضو ع باعث ایجاد احساسات ضد افغان و غوغای بسیار شده بود و بعضی از ایرانی ها کارگران افغان خود را اخراج کردند. اما ایرانیان زیادی هم بودند که به صبر و حوصله هموطنان خود را آرام کردند و گفتند و نوشتند که « عزیزان، این یک تصادف بود که متجاوزین افغان بودند. ایرانی ها یی هم هستند که آدم ربایی و تجاوز و دزدی می کنند. و اکثریت افغان ها هم آدم های شریفی هستند که برای لقمه ای نان حلال زحمت می کشند و از بد حادثه اینجا به پناه آمده اند.»

به هر حال من هیچ دو ملتی را د دنیا سراغ ندارم که از نظر نژا دی، فرهنگی و زبانی به اندازه مردم ایران و افغانستان به هم نزدیک باشند. کاش میشد تلاش کنیم تا مشترکات را بزرگ کنیم و اختلافات ناچیز را به هیچ بینگاریم. من خودم نه به ایرانی بودن خود افتخار می کنم و نه از آن شرم و سرافکندگی دارم. این که من به تصادف در این سوی یک مرز قراردادی به دنیا آمده ا م و نه در آن سو،هیچ اثری بر شخصیت و هوش ورفتار و منش من ندارد.

راستی نگران حرفهای آن آخوند بی شعور نماز دشمن آفرین و وحدت شکن جمعه هم نباشید. در ایران کمتر کسی به این گونه افراد و حرفها توجه می کند.

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: پنج شنبه 9 اردیبهشت 1389, 2:59 pm 

تاريخ عضويت: يکشنبه 5 اردیبهشت 1389, 7:41 pm
اگر واقعا تو ايران همه چيز در حد اعلا است پس لابد اين همه معتاد :33: مال ماست.همه جوون هاي مهاجر از دست همين خير نديده هاي ايراني خراب ميشن .اصلا مارو بيرون كنن مگه جا قعطيه. :83:

بالا 
 مشخصات ايميل  

صفحه 1 از 1 [ 7 پست ]
پاسخ به مبحث

اختيارات شما:
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به: