ورود    صفحه آغازين    عضويت    جستجو    راهنماي انجمن

نويسنده پيغام
 موضوع پست: آخه چرا...؟
 پست ارسال شده در: دوشنبه 19 بهمن 1388, 10:26 pm 

تاريخ عضويت: سه شنبه 3 شهریور 1388, 11:33 pm
من موندم...
افغانهایی که قبلابه ایران آمدن اگه ازشون بپرسی چرااومدین ایران؟چرایه کشوردیگه نرفتین؟حتما میشنویدکه مابه خاطراینکه کشورمسلمان بوداومدیم.
اما...
این مردم افغانستان که ازاوضاع ایران باخبرن وحتی خودشون اینجابودن وتوسط ماموران به افغانستان برگشتند(ردمرزشدن)دیگه چرابه این کشوربرمی گردن؟
من خودم به شخصه که ازاین کشورجزتوهین وتحقیرچیزدیگه ندیدم،واگه برگردم به کشورم دیگه حاضرنیستم به اینجابرگردم،شماچی؟آیاحاضرین با این وضع ایران دوباره برگردین؟

بالا 
 مشخصات ايميل  

موضوع پست: Re: آخه چرا...؟
 پست ارسال شده در: سه شنبه 20 بهمن 1388, 11:56 am 

نماد کاربر

تاريخ عضويت: پنج شنبه 20 تیر 1387, 10:33 am
پدر من نزدیک به 30 سال میشه که اومده تو ایران اما هنوز حق مالکیت نداریم،حق رانندگی نداریم،برای درس خوندن تو مدارس دولتی پول باید بدیم،حق نداریم بریم تو یه شهر دیگه وووووووووووو...
من که دیگه از این وضعیت خسته شدم.کسانی رو میشناسم که رفتن افغانستان و زندگی بهتری نسبت به ایران دارن.به احتمال زیاد ما تا چند سال دیگه از این لجنزار میریم بیرون.

بالا 
 مشخصات  

پست ارسال شده در: سه شنبه 20 بهمن 1388, 1:58 pm 

نماد کاربر

تاريخ عضويت: سه شنبه 26 آذر 1387, 7:22 am
محمدقدیر نوشته است:
من موندم...
افغانهایی که قبلابه ایران آمدن اگه ازشون بپرسی چرااومدین ایران؟چرایه کشوردیگه نرفتین؟حتما میشنویدکه مابه خاطراینکه کشورمسلمان بوداومدیم.
اما...
این مردم افغانستان که ازاوضاع ایران باخبرن وحتی خودشون اینجابودن وتوسط ماموران به افغانستان برگشتند(ردمرزشدن)دیگه چرابه این کشوربرمی گردن؟
من خودم به شخصه که ازاین کشورجزتوهین وتحقیرچیزدیگه ندیدم،واگه برگردم به کشورم دیگه حاضرنیستم به اینجابرگردم،شماچی؟آیاحاضرین با این وضع ایران دوباره برگردین؟

ساده است چون نزدیک ترین/ ارزون ترین و راحت ترین جا واسه رفتنه.

بالا 
 مشخصات  

پست ارسال شده در: سه شنبه 20 بهمن 1388, 7:38 pm 

نماد کاربر

تاريخ عضويت: شنبه 19 دی 1388, 6:28 am
به نظر مه همزبان و هم مذهب بودن برای بیشتر والدین ما که مهاجرت به ایران ره اختیار کدن مهم بوده, چرا که مهاجرت به پاکستان دانستن اردو و جنگ شیعه و سنی ره همیشه میطلبه, به کشورهای شوروی هم زبان روسی و یا زبانهای محلی همراهی اسلام با اقلیت محدوده که برای فامیلهای متعصب انتخاب برتر بوده نمیتانه.
البته جناب ویردو بگویم خدمت شما که از نظر هزینه تقریبا مهاجرت به ایران و مملکتهایی مانند ازبکستان و تاجیکستان و قزاقستان به یک هزینه میباشه البته امکانات بهتر و چانس بیشتر برای دارایی پاسپورت اونا بعد از چند وقت بود و باش و همراهی تولد اوشتوک خو هیچ نیازی به انتظار هم نمیباشه و بالفور پاسپورت داده میشه.

یکی از دوستان هم ده تالار دل پر خوده خالی کدن و گفتن که والدینشان به زیارت امام رضا و هم زبان گفتن ایرانیا بازی خورده و زندگی کلشان ده ایران تباه شده تا زمانی که اونا به استرالیا مهاجرت کدن و خود ساخته شدن ده چند وقت کم.

جز مردم دانا مرا

تصوير

بالا 
 مشخصات  

پست ارسال شده در: پنج شنبه 29 بهمن 1388, 10:21 pm 

نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه 14 دی 1388, 10:36 pm
وقتی شما رفتی و از سر کوتل تا شدی میفهمی چرا دوباره بر میگردن.
اونایی که رفتن حتمآ پوشتشون خیلی گرم بوده .
من هم می خوام برم ولی با این اوضاع ریسک بزرگیه برادر.

بالا 
 مشخصات ايميل  

صفحه 1 از 1 [ 5 پست ]
پاسخ به مبحث

اختيارات شما:
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به: