| نويسنده |
پيغام |
|
Alexa
|
موضوع پست: “با ديدن اين عكسها شما به قتل مي رسيد برگشتنت با خدا" ارسال شده در: يکشنبه 17 خرداد 1388, 11:10 am |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه 6 آذر 1387, 10:38 pm پست ها : 1402 محل سکونت: ( اصف.هان)
|
|
 |
|
| |
|
|
Hassan-pamyrose
|
موضوع پست: Re: “با ديدن اين عكسها شما به قتل مي رسيد برگشتنت با خدا" ارسال شده در: دوشنبه 18 خرداد 1388, 11:11 am |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه 27 آذر 1387, 3:49 pm پست ها : 431 محل سکونت: پلاک نداره, می خوای بیای خواستگاری؟!
|
ابوذر همه ره به کشتن دادی مره هم کم مانده بود ناکام کنی  این چه کاریست تو می کنی؟ خدا می فهمه چند تا از بچه های انجمن تا حالی کور و بینی ها شکسته و چند تای دیگه ضربه مغزی شده اند و بعد هم زیری تیغ جراحی رفته اند .gif) بلانسبت, بعضی هم در دستگاه گوارش به سر می برند خودت که جور و تلکه هستی!
_________________ تنیده یاد تو در تار و پودم میهن ای میهن بود لبریز از عشقت وجودم میهن ای میهن ای با من و پنهان چو دل, از جان سلامت می کنم
|
|
 |
|
| |
|
|
حسین دوست
|
موضوع پست: Re: “با ديدن اين عكسها شما به قتل مي رسيد برگشتنت با خدا" ارسال شده در: سه شنبه 19 خرداد 1388, 11:09 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه 7 دی 1387, 11:12 pm پست ها : 340
|
|
يا ابالفضل
_________________ گفتم: چقدر احساس تنهايي ميكنم گفتي: فاني قريب من كه نزديكم (بقره)
|
|
 |
|
| |
|
|
Alexa
|
موضوع پست: Re: “با ديدن اين عكسها شما به قتل مي رسيد برگشتنت با خدا" ارسال شده در: چهارشنبه 20 خرداد 1388, 9:21 am |
|
|
hassanreza نوشته است: ابوذر همه ره به کشتن دادی مره هم کم مانده بود ناکام کنی  این چه کاریست تو می کنی؟ خدا می فهمه چند تا از بچه های انجمن تا حالی کور و بینی ها شکسته و چند تای دیگه ضربه مغزی شده اند و بعد هم زیری تیغ جراحی رفته اند .gif) بلانسبت, بعضی هم در دستگاه گوارش به سر می برند خودت که جور و تلکه هستی! ما د شفاخانه هستیم سِب 
|
|
 |
|
| |
|
|
kamran kazemy
|
موضوع پست: Re: “با ديدن اين عكسها شما به قتل مي رسيد برگشتنت با خدا" ارسال شده در: چهارشنبه 27 خرداد 1388, 9:01 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه 26 خرداد 1388, 11:17 am پست ها : 2
|
|
 |
|
| |
|
|
Alexa
|
موضوع پست: Re: “با ديدن اين عكسها شما به قتل مي رسيد برگشتنت با خدا" ارسال شده در: پنج شنبه 28 خرداد 1388, 8:29 am |
|
|
سلام خوش اومدی به انجمن امیدوارم از فعال ترین کاربران توی سایت مخصوصا توی قسمت عکس باشی اگه نظر یا پیشنهادی داری میتونی بهم پی ام بدی kamran kazemy نوشته است: :89:  جم كن اين مسخره بازيارو  پیاده شو با هم بریم zoo 
|
|
 |
|
| |
|
|
admiral
|
موضوع پست: Re: “با ديدن اين عكسها شما به قتل مي رسيد برگشتنت با خدا" ارسال شده در: پنج شنبه 18 تیر 1388, 6:39 am |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه 13 فروردین 1388, 2:35 pm پست ها : 658 محل سکونت: پشت درِِِِِِِِِِِِِِِیــــــــــاهـا
|
|
این چه طرز جون گرفتنه ؟ عزرائیل هم عزرائیل های قدیم... مامانم صد بار گفت نرو توی این انجمن اخر کشته میشی من باور نکردم .
_________________ مرگ هم جزئی از زندگی است...
|
|
 |
|
| |
|
|
Tony
|
موضوع پست: Re: “با ديدن اين عكسها شما به قتل مي رسيد برگشتنت با خدا" ارسال شده در: پنج شنبه 12 شهریور 1388, 2:30 pm |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه 9 شهریور 1388, 2:08 pm پست ها : 3 محل سکونت: Qom
|
|
نه بابا ترسیدم
_________________ Pure Love
|
|
 |
|
| |
|
|
محمدقدیر
|
موضوع پست: Re: “با ديدن اين عكسها شما به قتل مي رسيد برگشتنت با خدا" ارسال شده در: دوشنبه 19 بهمن 1388, 11:06 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه 3 شهریور 1388, 11:33 pm پست ها : 115 محل سکونت: اصفهان
|
darya نوشته است: این چه طرز جون گرفتنه ؟ عزرائیل هم عزرائیل های قدیم... مامانم صد بار گفت نرو توی این انجمن اخر کشته میشی من باور نکردم . نترس هرکی کشته بشه تودیگه کشته نمیشی وجون سالم به درمیبری!! یه ضرب المثل افغانیه که میگه: آدمای بدروهیچ دیونمیزند. اگه معنیشانفهمیدی بگو تا برات معنی کنم.
_________________ بخواهیدتابه شما داده شود،بجوئیدتابیایدودررابزنیدتابه رویتان بازشود.
|
|
 |
|
| |
|
|
admiral
|
موضوع پست: Re: “با ديدن اين عكسها شما به قتل مي رسيد برگشتنت با خدا" ارسال شده در: پنج شنبه 22 بهمن 1388, 11:30 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه 13 فروردین 1388, 2:35 pm پست ها : 658 محل سکونت: پشت درِِِِِِِِِِِِِِِیــــــــــاهـا
|
محمدقدیر نوشته است: darya نوشته است: این چه طرز جون گرفتنه ؟ عزرائیل هم عزرائیل های قدیم... مامانم صد بار گفت نرو توی این انجمن اخر کشته میشی من باور نکردم . نترس هرکی کشته بشه تودیگه کشته نمیشی وجون سالم به درمیبری!! یه ضرب المثل افغانیه که میگه: آدمای بدروهیچ دیونمیزند. اگه معنیشانفهمیدی بگو تا برات معنی کنم. بگو ببینم راستی خیلی جرات پیدا کردی جدیدا
_________________ مرگ هم جزئی از زندگی است...
|
|
 |
|
| |
|