| نويسنده |
پيغام |
|
hamid
|
موضوع پست: پخش سریال ( جواهری در قصر) از شبکه ارسال شده در: شنبه 10 آذر 1386, 10:32 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه 2 آبان 1386, 2:00 pm پست ها : 96 محل سکونت: Tehran
|
سریال جواهری در قصر از شبکه طلوع افغانستان در حال پخش است
این سریال با دوبله ی فارسی به لهجه خودمان پخش می شود .

|
|
 |
|
| |
|
|
ocarina
|
موضوع پست: ارسال شده در: شنبه 10 آذر 1386, 11:26 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه 19 دی 1386, 1:25 am پست ها : 2455 محل سکونت: مشهد
|
این سریال در ایران که بینندگان زیادی داشت ، مطمعناً آنجا هم به همین صورت است...
کاش بین این همه فیلم و سریال هندی که شبکه های افغانستان پخش می کنند کارهای سایر کشورها نیز پخش شود وگرنه افغانستان تا چند سال دیگر تبدیل به هند دوم می شود!
ممنون از اطلاع رسانی...
راستی شبکه طلوع از طریق ماهواره در ایران قابل دسترسی است؟ چگونه و با کدام درجه و فرکانس؟
_________________ بال ها از فشار آزادی می شکند پس از سال ها انس با قفس...
|
|
 |
|
| |
|
|
hasanjj
|
موضوع پست: ارسال شده در: يکشنبه 7 بهمن 1386, 6:35 am |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه 7 بهمن 1386, 6:08 am پست ها : 3
|
ocarina نوشته است: این سریال در ایران که بینندگان زیادی داشت ، مطمعناً آنجا هم به همین صورت است...  کاش بین این همه فیلم و سریال هندی که شبکه های افغانستان پخش می کنند کارهای سایر کشورها نیز پخش شود وگرنه افغانستان تا چند سال دیگر تبدیل به هند دوم می شود! ممنون از اطلاع رسانی... راستی شبکه طلوع از طریق ماهواره در ایران قابل دسترسی است؟ چگونه و با کدام درجه و فرکانس؟
سلام دوست عزیز
روی ماهوارهExpress-AM22 در 53 درجه شرق
11682 V
5000 3/4
این فرکانس سیگنالشم قویه فک کنم راحت بتونی بگیریش.
|
|
 |
|
| |
|
|
علیرضا
|
موضوع پست: Re: پخش سریال ( جواهری در قصر) از شب ارسال شده در: پنج شنبه 16 اسفند 1386, 12:51 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه 13 اسفند 1386, 1:31 am پست ها : 2573 محل سکونت: Iran, Tehran
|
hamid نوشته است: سریال جواهری در قصر از شبکه طلوع افغانستان در حال پخش است این سریال با دوبله ی فارسی به لهجه خودمان پخش می شود . 
من عاشق این سریال بودم ولی از ایران که پخش شد خیلی سانسور شد
دلم میخواد از طلو نگاه کنم ولی اینجا ما در ابارتمان زندگی میکنیم نمیتوم دیش بزارم روی پشت بام
_________________ همیشه جهانی پردازش کنیم
|
|
 |
|
| |
|
|
علیرضا
|
موضوع پست: یانگوم جان ارسال شده در: چهارشنبه 7 فروردین 1387, 7:14 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه 13 اسفند 1386, 1:31 am پست ها : 2573 محل سکونت: Iran, Tehran
|
|
|
|
 |
|
| |
|
|
barin
|
موضوع پست: ارسال شده در: شنبه 17 فروردین 1387, 8:19 am |
|
admin
|
 |
 |
تاريخ عضويت: شنبه 18 اسفند 1386, 8:24 am پست ها : 563 محل سکونت: کرج
|
|
خیلی خوبه که این سریال هم روی انتن افغانستان رفت و یه تحولی در بین سریال های هندی پیدا کرد امیدوارم که این روند همچنان پیش بره تا فقط مردم با فیلم هندی سرو کار نداشته باشن و دیگر سینما های جهان رو هم بشناسند
اینجا که سریال جواهری در قصر از ف-ی-ل-ت-ر رد شده بود اگه اونجا از ف-ی-ل-ت-ر رد نشده باشه ، که فکر نمکنم ، حتما خیلی دیدنی تر هست
_________________ یه داوطلب ،دعوت به همکاری در مدیریت شعر و شاعری
|
|
 |
|
| |
|
|
علیرضا
|
موضوع پست: یانگوم جان ارسال شده در: شنبه 17 فروردین 1387, 10:17 am |
|
|
یانگوم جان
دلم براش تنگ شده
ولی خیلی فیلم جالبی بود هرچی توی یوتوپ گشتم پیدا نکردم کلیپ های یانگون از طلوع رو
من نمیفهم طلوع چرا رفته روی AM2, eutelsat اینها که چیزی ندارن میومد روی هاتبیرد دیگه  خیاله من رو هم راحت میگرد
جالب میشه به زبان دری پدر خوانده یانگو اسمش یادم رفت میومد به یانگو میگفت!
یانگوم قندم یانگوم قندم چطور هستی؟ 
|
|
 |
|
| |
|
|
Alexa
|
موضوع پست: Re: پخش سریال ( جواهری در قصر) از شبکه طلوع افغانستان. ارسال شده در: جمعه 14 آبان 1388, 1:34 am |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه 6 آذر 1387, 10:38 pm پست ها : 1402 محل سکونت: ( اصف.هان)
|
چند وقت پیش کانال نورین و ارزو و ایینه رو گرفتم خدایی حیف این همه سرمایه که روی شبکه نورین گذاشتند ایینه هم مالی نیست 
|
|
 |
|
| |
|
|
majidflash1
|
موضوع پست: Re: پخش سریال ( جواهری در قصر) از شبکه طلوع افغانستان. ارسال شده در: جمعه 15 آبان 1388, 1:36 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه 15 مرداد 1387, 6:55 pm پست ها : 1102 محل سکونت: iran-tehran
|
|
چرا طلوع روی هاتبیرد نیست اینجوری باید بخاطر یه کانال یه دیش بخریم و بذاریم
 |
|
| |
|
|
علیرضا
|
موضوع پست: Re: پخش سریال ( جواهری در قصر) از شبکه طلوع افغانستان. ارسال شده در: جمعه 15 آبان 1388, 2:11 pm |
|
|
majidflash1 نوشته است: چرا طلوع روی هاتبیرد نیست اینجوری باید بخاطر یه کانال یه دیش بخریم و بذاریم خیلی بده من قبلا نامه زدم بهشون و گفتم ولی بی جواب بود من به میکروسافت نامه زدم 24 ساعت جواب من و دادن کشور خودم جواب منو نداد 
|
|
 |
|
| |
|